Bonaderma PRP tretman

Третман со сопствена крв

ПЛАЗМОЛИФТИНГ / PRP / PLATELETS RICH PLASMA
Плазма богата со тромбоцити
Промотивна цена за август: 3000

Искористете ја сопствената исцелувачка моќ…
Исцелувачката моќ на вашата крв…
Исцелувачката моќ на вашите крвни плочки
кои ослободуваат фактори на раст на ткиво
и на создавање функционални крвни садови.
Исцелувачката моќ на вашата плазма
со тромбоцитите, хормоните и витамините
за вашата кожа.

ДОКАЖАНИ ДЕЛУВАЊА:
Лекување хронолошки промени на кожата
( условени од стареењето), промени при фотостареење
( при прекумерно изложување на сонце)
Лекување на хиперпигментации
Профилактика и лечење на акне и постакне
Грижа за чувствителна кожа
Профилактика и лечење целулит
Лекување косопад
Лекување себороичен дерматит…

ПРП може да се внесува во кожата со мали иглички, после дермапен и најново, после RF micro needling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *