Kapilari

Проширени капилари на лице

Имате проширени капилари на лицето,
можеби во пределот на носот, образите?
Нудиме брзо и ефикасно решение со помош на радиофреквентна термокоагулација (метода со тенка игла).
Ве очекуваме на 070 257 668

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *