oxy jet peel

Невидлив третман со видливи резултати

Промотивно 51% попуст до 3 Септември!
Редовната цена на третманот е 1000ден.
Преку користење на Grouper купони, цената е 490 ден.

Oxygen get peel е револуционерна технологија на истовремено чистење, хидратација и оксигенација на кожата. Млаз од микрокапки физиолошки раствор збогатени со кислородни молекули, со суперсонична брзина и под голем притисок, навлегуваат во порите на кожата. Порите се чистат што спречува појава на акни. Се подобрува микроциркулацијата, забрзува метаболизамот и детоксикацијата, стимулира синтезата на хијалурон и колаген во кожата.
После третманот, кожата е разубавена и подмладена. Нема игли, нема допир на третирачката глава со кожата и нема знаци на агресија! Можете да продолжите со дневните обврски! Го препорачуваме како пилинг на сензитивна кожа како и за сите видови кожа после летниот одмор!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *