Медицинскиот комбиниран третман за лице

Медицинскиот комбиниран третман за лице се состои од
1. Соодветна припрема на кожата за третманот
2. Мануелна експресија на комедони/
дијамантска микродермоабразија
3. Монополарен радиобран
4. Фототерапија/ IPL отстранување на влакна, надусници
5. Сонофореза за внес на активни состојки во кожата
6. Кислородна инфузија на кожата
7. Соодветна нега на кожата после третманот