prp-hijaluron

PRP + Хијалурон

Дали има нешто што е подобро од хијалуронските филери за брзо измазнување на брчките и лузните од акни? Или, нешто што е подобро од ПРП / плазмата богата со тромбоцити за подмладување не само на кожата, туку и структурите под кожата како мускулатурата и коскеното ткиво? Да, има…

Третманот со комбинација од хијалуронски филер и ПРП, е подобар од третманот само со хијалуронски филер или третманот само со ПРП. Миксот од хијалуронски филер и ПРП се внесува во различни нивоа на кожата, во лицевата мускулатура и до коскените структури. Кожата се подмладува, се подобрува тонусот на мускулатурата, се спречува ресорпцијата на коскеното ткиво…

Исчезнуваат несаканите ефекти на стареењето, останува мудроста на правилниот избор на комбинираниот третман со хијалуронски филер и ПРП!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *